tiistai 1. tammikuuta 2013

Yhteenveto 2012 ja tavoitteet 2013

Vuosi 2012 oli hyvä vuosi meillä. Tacolla on ollut yksi kennelyskä syksyllä mikä aiheutti pari sitkeää silmätulehdusta myös, muuten koira on pysynyt terveenä. Lonkat, kynäreet ja selkä tuli kuvattu alkuvuodesta terveeksi ja samoin silmät tutkittu terveeksi.
Agilityn kisaura aloitettiin Tacon kanssa elokuussa muutamalla hyllyradalla. Yhtään 0 ei ole vielä tullut mutta pari läheltä piti rataa on ollut (5 vikalla esteellä). Vireen kanssa on välillä pikkasen hakemista, Taco alkaa herkästi roiskimaan jos käy liian kuumana ja mä en aina huomaa, että sillä kierrokset liian ylhäällä, enkä mä välttämättä saa kierroksia alas. Ihan selkeästi ohjaajasta kiinni 0 puuttuminen.
Tokon paikallaolo liian epävarma vieläkin, joten ei kisoja tällä saralla. Jouduin lopettamaan tokoryhmässä käynnit kun meni päällekkäin Essin ratsastuksen kanssa. Muut alo ja avoluokan liikkeet on suunnilleen kisakunnossa, ei aina upeat mutta semmoiset, että ykköstulos olisi ihan realistinen tavoite.

Tavoitteet 2013:
Agility:
Kevään mittaan siirto 2 ja pyritään pääsemään loppuvuodesta 3. Käydään muutamia ulkopuolisia koulutuksia ja pyrin päästä tuuraamaan mahdollisimman paljon haastajien treeneihin. Lisää radanlukutaitoa itselleni.  Parempaa ajoitusta ohjaamiseen (lue ajoissa, varsinkin käännöksissä). Tacolle treenataan käännökset tiukaksi oikealla tekniikalla, nopeammat kontaktit ilman roiskimista. Lisää varmuutta itsenäiseen suorittamiseen, putki-kontakti erottelu selkeäksi (on aika hyvässä kuosissa), väärän pään putkien ohitukset kuntoon, olkapääkäännökset.

Toko:
Koira kisavalmiiksi, eli malttia paikalloloon. Häiriökestävyyttä. Maaliskuussa menen Oili Huotarin koulutukseen kun tulee pitämään tokokoulutuksen Kirkkonummen hallille. Tämän jälkeen laitetaan tokotavoitteet pystyyn.

Yhteiseksi tavoitteeksi meille molemmille kunnonkohotus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti