maanantai 21. tammikuuta 2013

Pakkastreeniä

Ryhmätreenit oli peruttu tänään mutta me mentin Tacon kanssa vähän treenailemaan. Ekaksi pikkasen tokoa ja sitten aksaa.
Tokossa tehtiin seuruuta käännöksillä ja peruuttamista. Tacon käännökset vasemmalle on parantunut kun olen tehnyt sen kanssa takapääjumppaa. Oikealle käännökset saisi olla tiukemmat, pientä seilaamista, varsinkin takapää seilaa. Sitten otin vielä tunnaria 3 kapulalla, oma oli pikkasen paremmin hajustettu. Taco meinasi taas napata eka vaan suuhun, mutta tiputti sen samantien ja rupesikin haistelemaan ja toi omaansa. Yes!
Sitten agilityä. Kaarevalla uralla hyppytekniikka muutaman kerran, oli hyvä, pikkasen saisi hypyt vielä olla pyöremmät. Sitten siirryttiin putki-puomi erotteluun. Ekaksi Taco vaan meni. Mutta sitten otin koiran hetkeksi istumaan viereeni rauhoittumaan. Päästin koiran suorittamaan, meni väärin josta huomautin, ettei ole kivaa jos koira ei kuuntele. Uusi käsky ja yes koira meni minne käskettiin. Tämän jälkeen onnistui joka kerta. Tein avokulmia kepeille, väärän putkipään ohitus. Oli oikein hyvät treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti