perjantai 16. lokakuuta 2015

Agilityn mm maxien finaalirata

Keskiviikon agivalmennuksessa treenattiin agilityn mm kisojen maxien finaalirata. Hieman jouduttiin treenamaan keppien jälkeistä elämää ennen saatiin homma toimimaan. Mutta sen jälkeen tehtiin rata siistinä 0. Hieman lopussa meinasi loppua jaloista vauhti, eli kunnon kohotusta vaan :) 

Torstaina kävin juoksemassa molempien kanssa. Kovin olivat innoissaan taas.

Tänään kävin hallilla aksaamassa molempien kanssa. Ekaksi hyppytekniikkaa setpoint tasaokserina korkeuden arvio. Etuhyppy 4 askeleen välillä. Ei liikehäiriötä, putki takana. Taco teki 55-70 cm, hyvin teki. RaaRaa teki 45-65 cm ja teki myös tosi hienosti.
Seuraavaksi pientä rataa. Radassa oli kaikki kontaktit, kepit, hyppyjä sekä suorana, että takaakiertoja. Tacolle helppoa. RaaRaalla hypyt oli 45-50 cm. Eka hyppy tuli kerran alas, kun keskittyi edessä oleviin keppeihin. Huomasin, että en saa juuri katsoa sitä, kun annan sille luvan lähteä, silloin hyppy on helpompi RaaRaalle. Kerran RaaRaa tuli tokavikasta välistä kepeiltä pois, seuraavalla kerralla teki hyvin varmasti loppuun. A:n alla oli putki  poikittain ja luultavimmin tämä aiheutti sen, ettei ekalla kerralla pysähtynyt 2 on 2 offiin. Kun muistutin asiasta, toimi taas hyvin. A:ta pitää muistaa treenata. Suoran jälkeinen hyppy oli taas vaikea, hyppäsi aivan liian kaukaa. Kokeilin tiputtaa alas rimaa, ei auttanut. Vinorima esteen alle hieman auttoi. Laitoin bumpin 9 askeleen päähän hypystä. Ekaksi kerran bumpin etäisyyden tarkistus ainoastaan pienellä vauhdilla. Seuraavaksi putki mukaan, rima 45. Hyvin teki, nostin riman ylös 50 cm ja yhä teki hienosti. Vedin bumpin sivulle, niin että oli linjalla, mutta ei koiran linjalla, RaaRaa teki hienosti. Tässä hypyssä toi lisähaastetta, että takaaleikkasin sen, RaaRaa  ei ole ihan hirveästi näitä tehnyt. RaaRaa saa nyt ruveta tekemään rataharkat 45-50 cm. 
Illalla RaaRaa pääsi hierontaan, vasen puoli lantiossa oli hieman jumissa taas.Tätä olen huomannut kun ollaan käyty juoksemassa. Pitää nyt hieman taas seurata asiaa ja hieroa hieman, josko saisin sen itse auki. Muuten pitää varmaan viedä hoidettavaksi, varmaankin akupunktioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti