sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Pihatreeniä ja viikonloppua

Tänään tehtiin molempien koirien kanssa hyppytekniikka harkkana perussarjaa. RaaRaakin teki ihan normihypyin ja maksivälein. Molemmille aika reippaalla liikehäiriöllä. Molemmat teki ihan kivasti. Hieman kiire molemmille, RaaRaa nosti pikkasen päätä  ja tiputti selän vikalla hypyllä pari kertaa, mutta oli parempi kun perjantaina. Luulen, että perjantaina pään nouseminen aiheutti ainakin osittain se ettei mulla ollut palkka valmiina edessä kun lähetin RaaRaan putkeen ja tietty kiire niin, ei ehdi/pysty painonsiirtoon kunnolla.
Aamulla käytiin parin tunnin metsälenkki koirien kanssa. Sää oli mikä mahtavin, eikä yhtään hirvikärpästä. Parissa kohtaa juojsutettiin koiria muutaman kerran. Suoralla hiekkatiellä RaaRaa lähtee huomattavasti paremmin ja RaaRaa juoksee muutenkin lujempaa kunTaco. Taco lähtee hieman laiskasti, kyllä se lähtee ihan reippaassa laukassa, mutta ei täysillä. Kutsuen ja karkuun juosten Tacokin lähtee kunnolla. Juoksutettiin myös yhdessä jyrkässä  rinteessä,  niin sen taas Taco teki paremmin. RaaRaa yritti lintsata eikä meinannut tulla alas saakka.
Mulla on nyt muutaman lenkin ollut mukana paineilmapullo, koska RaaRaa on hieman liikaa taas tujotellut autoja ja  yrittänyt rähjätä vastaantuleville koirille. Mielestäni helppo tapa rauhoittaa meidän lenkit, ei tarvi koko ajan muistuttaa käyttäytymisestä vaan sanoo kerran ja jos ei tottele niin suhauttaa, niin yleensä ei tarvi sen lenkin aikana enää huomautella. Taco taas ei oikein arvosta pullon käyttöä ja kulkee mun perässä korvat luimussa.
Mä olen hieman miettinyt pitäisikö viedä RaaRaa vielä tänä  syksynä luonnetestiin? Toisaalta se on aika lapsi tällä hetkellä, toisaalta koulutus ehkä vaikuttaisi nyt vähemmän testiin nyt kun ehkä vuoden pääst, hmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti