lauantai 10. lokakuuta 2015

Perjantai hyppytekniikkaa

Perjantaina kävin tekemässä hyppytekniikkaa molempien kanssa. Tein molempien kanssa perussarjaa, venyyvää ja korkeuden arviota (tavallisella hypyllä). Perussarjan ja venyyvän tein niin, että putket päädyssä. Taco teki vauhdilla ja mun liikkeellä. Ei mitään huomautettavaa.
Korkeuden arvion teki ilman vauhtia. Korkeimillaan hyppy oli 70 cm. Hyvin huomasi, että koira on tottunut tekemään maksimissaan 65 cm, tiputti ekalla kerralla kun hyppäsi 70 cm. Tokalla kerralla hyppäsi hyvin.

RaaRaakin teki maksivälein. Perussarja oli ruotsalaisilla oksereilla, venyyvät normaaleilla hypyillä. Putket päädyissä ei niinkään häirinnyt mutta mun liike aiheutti kiirettä RaaRaalle ja se tiputti selän ja nosti pään ylös toka vikalla tai vikalla hypyllä perussarjassa. Sen sijan venyyvä oli aika hyvä.
Korkeuden arvion RaaRaa teki suunnilleen medi/maxi välistä välein. Kokeilin myös RaaRaalle 70 cm, ei ehkä olisi pitänyt, oli liikaa. 60 cm hyppää ihan hyvin, 65 cm selkä hieman tippuu ja takapää menee herkästi hieman sivuun. 55 cm hyppää erinomaisesti. Korkeuden arvion tein ilman liikehäiriötä.


Tänään kävin juoksemassa molempien koirien kanssa. Hieman oli koirilla intoa. Ei tarvinut innostaa vetoon yhtään. Annoin niiden pari kertaa spurtata, ei tarvinut muuta kun antaa lupaa vetää ja juosta itse lujemapaa niin menivät jo. Ihan ei RaaRaa vieläkään ole ottanut juoksemista työkseen, sähläilee herkästi ja reagoi esim vastaantuleviin ja pihassa oleviin koiriin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti