keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Kaupunkilenkkeilyä

Aamulla tottisteltiin taas seuraamista ja liikkeestä istuminen. Taco tarvii yhä apuja jotta istahtaa. Seuraamisessa tehtiin täyskäännöksiä, alkaa olemaan aika hyvä.

Illalla mentiin lenkille keskustaan. Ekaksi ei yhtään ihmisiä eikä koiria vastaan. Mentiin tarhaan harjoittelemaan aloluokan hyppyä. Hölmä minä otin hypystä seisomisen mukaan. Olis kenties pitänyt muistaa että liikettä on ehkä kerran harjoiteltu kokonaisuutena eikä niin monta kertaa edes treenattu pelkkää hyppyä ja siitäkin on aikaa. Noh onnistui ihan ok loppujen lopuksi parin kerran jälkeen. Sitten tuli labbis tarhaan mutta se on nuori hyvin varovainen uros ja Taco taas isotteli sille, lopetti kyllä heti käskystä ja lähestyi urosta ihan nätisti matalana tarjoen leikkiä mutta siinä vaiheessa oli labbis jo säihkähtänyt. Pistettiin sitten koirat kiinni ja käytiin pieni lenkki yhdessä, meni oikein hyvin. Tuli muutaman koira vastaan mistä yksi hieman rähjäsi, Taco nosti hännän selän päälle ja oli hieman olevinaan mutta lopetti kyllä heti, varsinkin kun tajusi että mulla oli lelu mukana yhä edelleen.Hyvin se roikkuu lelussa vaikka muut pörrää. Me jatkettiin lenkkiä Tacon kanssa kun kaverikoira meni kotiin ja vastaan tuli kaksi rähjäävää pikkukoiraa ja taas Taco ekaksi nosteli häntäänsä mutta laskeutui hyvin kun huomautin asiasta.

Se on aika jännä että kun treenaan liikkeestä istumista Taco on epävarma mutta lenkillä kun käsken istumaan ja tasan tekee oikein. Kaukokäskyissäkin Taco on välillä hieman epävarma istumisen kanssa. Myös muut liikkeet se tekee oikein lenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti