sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Tacon päivä

Tänään mentiin aamusta hallille missä mentiin Essin kanssa ekaksi juoksuttamaan koiraa pellolle, epätoivoinen yritys hieman väsyttää hieman koiraa että koira keskittyisi hieman helpommin Essin kanssa treeneissä. Alussa oli hieman taas Tacolla virtaa ja Essi meinasi hermostua mutta molemmat sitten rauhottui niin alkoi hommat taas sujumaan. Tänään oli Vuokko vetämässä lasten treenejä. Lapset tekivät hieman kontakti treeniä, isumista, seisomista ja maahanmenoa ja lopuksi vielä temppurata missä kaikki samat hommat plus lopussa vielä luoksetulo. Menivät kaikki ihan hyvin, Taco vaan on Essille hieman vaikea kun ei se oikein jaksa keskittyä ja Essikin totesi että alkoi itseäänkin hieman väsyttämään, eikä olisi ihan jaksanut keskittyä jolloin se aiheuttaa ongelmia Tacon kanssa koska sitä pitää koko ajan hieman tarkkaila. Se mikä oli selkeä plussa että Taco ihan selkeästi on alkanut ymmärtää että pitää Essiä totela vaikka seison vierellä. Lopussa otin kerran kepit ennenkuin lähdettiin hallilta.

Hallilta lähdettiin sitten Mangsin tilalle missä oli vielä lähiruokamarkkinat. Taco käyttäyti hirmu hyvin, oli erittäin kiinnostunut lampaista mutta oli rauhallinen  ja hiljaa, meni jopa kiltisti maahan käskystä. Hieman Taco yritti loikkia päin niitä ihmisiä jotka sitä puhutteli.

Sitten kotiin ja illalla vielä käytiin koirapuistossa. Taco astui taas labbisurosta, joutui hetken jäähyllekin kun millään ei meinanut uskoa ettei saa astua.Hetken päästä rakstui sitten nöffinarttuun. Aika paljon se leikkikin ja juoksenteli. Ei enään oikein alistu muille koirille, ei onneksi käy haastamaankaan. Nyt on ihan täysraato koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti