torstai 20. helmikuuta 2014

Agitreeniä

Eilen oli agivalmennus. Treenit oli kivat, mutta suorissa putkista koira tulee lujaa ja jatkaa suoraan eteenpäin ja jos mä vielä hieman joudun juoksemaan kilpaa niin silloin ainakin syöksyy lujaa suoraan ulos. Oli hankala paikka ohjata. Myöskään takaleikkauksetkaan ei ihan toiminut kun koira tuli niin lujaa ulos putkesta niin sain sen kyllä pikkasen käännetty mutta en niin paljon kun olisi tarve kun putki veti kovasti heti hypyn jälkeen. Japanialaista ja twistiäkin harjoiteltiin. Japanialaisen sain jotenkin toimimaan, mutta vaikea se on mulle, koira kyllä lukee hyvin kunhan teen oikein. Twistiä en saanut oikein onnistumaan kun en saanut lähetettyä Tacoa takaakiertoon riittävän kaukaa, pitäisi vahvistaa takaakiertoja kauempaa lähettämällä. Putkijarrut toimi kivasti.
RaaRaa teki kaikennäköistä pientä, oli oikein taitava, keskittyi hyvin kun teki. Tällä hetkellä saa olla hieman tarkkana sen kanssa, se yrittää rähjätä vieraille koirille. Jospa sille saisi kokonaan opetettu sen mitä aikoinaan oli tarkoitus opettaa Tacolle, mutta jäi puoliteihin, eli remmissä ei moikkailla ja muutenkin ilmaan lupaa ei moikkailla muita koiria, eikä kyllääkään ihmisiäkään mennä moikkailemaan omine lupine.
Tänään kävi harjoittelemassa japanialaista, twistiä, niistoa ja putken jälkeistä takaaleikkausta. Vieläkin olin hieman myöhässä japanilaisessa, twisti on hieman hankala, niistossa saan olla tarkana, että koira kääntyy oikeaan suuntaan hypyn jälkeen, mun pitää malttaa ohjata loppuun saakka ja tällä hetkellä pitää olla hyvin selkeä. Taitava koira oli vaikka pari kertaa oli vieras pentu roikkumassa kesken treenin persvilloissa, niin Taco ei edes pyöritellyt sitä vaan kiltisti tuli mun luo palkkaan, yes, olin ihan varma, että Taco antaa kyytiä pennulle.
RaaRaa pääsi Janin kanssa kävelemään kylälle, oli rähjänyt koirille, mutta ei ollut loppujen lopuksi jaksanut jahdata autoja vaan oli loppujen lopuksi kävellyt ihan nätisti. Pitäisi lähteä ton pennun kanssa lenkille jonnekin missä liikkuu hieman enemmän koiria kun omissa lenkkeilymaastoissa. Kisapaikoilla on sitten taas niin paljon koiria, etten usko, että RaaRaa jaksaa niile räyhätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti