sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Reeniä ja epäviralliset

Perjantaina otin molemmat koirat halliin. Tacon kanssa pikkasen keskiviikon treeneistä, persjättö, pakkovalssi ja saksalaista. Sai taas todeta, että kyllä toi koiratekee kunhanitse kerron sille,mitä pitää tehdä. Sen lisäksi tein tuplaruutua missä harkkasin valsseja, päällejuoksuja, niistoja, takaaleikkauksia, takaakiertoja. Onnistui hyvin.
RaaRaa kävi tekemässä 2on2off rapulla, kosketusalustaa, istumista, maahanmenoa, tolpankiertoa, seuraamista, kontaktia yms. Hyvin teki.
Eilen kävin Virkkalassa epiksissä. molemmista kerroista hyl-radat. Ekalla kierroksella Taco liukasteli jonkinverran, tokalla kiekalla osasi liikkua järkevämmin niin ettei liukastellut. Hyvä huomata, että se osaa säätää omaa liikkumista alustan mukaan. Ekalla kierroksella tuli hylly siitä kun en linjannut hypyltä niin se otti väärän pään putkelta. Tokalta kiekalta olin hieman myöhässä takaakierrosta, enkä ohjanut seuraavalle hypylle kunnolla (varsinkin mun katse harhaili) niin Taco bongasi kepit ja väkisin halusi sinne. Pyörittiin sitten siinä hetki ennenkun päästiin jatkamaan. Ekalta radalta Taco tiputti okserilta (vika este) riman. Okserille tultiin putkesta lujaa ja Taco lähti hirmu kaukaa okserille. Tokalla kierroksella annoin kunnon käskyn okserille niin ei tullut rima alas, mutta lähti taas hyppäämään aika kaukaa. Pitänee harjoitella okseria niin, että sinne tullaan lujaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti