torstai 13. helmikuuta 2014

Haastava keskiviikko valmennus

Oli Timo kyllä keksinyt kimurantin radan. Ei juuri ollut paikkoja missä vaan olisi voinut mennä, vaan koko ajan piti koira pitää hallinnassa. Vaikeata oli ja luulen, että Taco meni hieman epävarmaksi koska jossain vaiheessa rupesi rimoja lentelemään paikoissa missä ei olisi pitänyt olla ongelmia. Tein sitten ihan suosiolla muutaman esteen kerralla ja palkka niin rupesi rimatkin pysymään ylhäällä. Tuli huomattu, että jos on useampi tiukka paikka peräkkäin ja vielä ansapaikka niin alan itse jänittämään ja mun liike menee hirmu jäykäksi ja menen myös samalla kippuraan. Tämä vaikeuttaa Tacolle mun lukemista hirmu paljon. Sylkkäreissä pitää olla tarkkana, että koira oikeasti malttaa tulla käteen saakka ettei koira lue sitä pakkovalssina jolloin se kaartaa väärään suuntaan. Oli vaikea rata mutta saatiin ainakin kaikki kohdat ainakin jotenkuten tehty.
RaaRaa oli myös mukana ja kaikkea pientä tehtiin sen kanssa. Jonkinverran vaan oleskeltiin hallissa. RaaRaa on alkanut liikkumaan jo aika lujaa kun se yrittää saada Tacoa leikkimään. Taco vaan on niin hajujen maailmoissa, ettei se juuri reagoi.
Olen hieman suunitellut meidän kevään kisa-aikataulua. Vähitellen alan taas kisaamaan suunnilleen joka viikonloppu. Yritetään saada puuttuvat sm-nollat, se on ihan realistinen tavoite, voittonolla mm-karsintoja varten on ehkä meille vielä liian vaikea, se vaatisi jo onnea meille ja ehkäpä muiden huonoa onnea, sen verran kova taso makseissa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti