torstai 27. helmikuuta 2014

Keskiviikkovalmennus

Hieman oli ansaesteitä viljelty rataan, mutta Taco ei juuri niihin mennyt. Ainoa on, että jos on vaikea kohta ja onnistuu niin pitää muistaa ohjata jatkoakin, eikä jäädä ihmettelemään kun se onnistui. Taco oli erittäin kuuliainen eilen. Niistot ei ihan toimi, Taco ei kasaa itseään joten hypyt myös venyvät. Se kyllä tulee hyppyihin, mutta ei vaan kasaa itseään. Pitää harjoitella niistoja, onneksi tulee kesä niin voidaan tehdä pikku tekniikka treenejä pihalla.
RaaRaakin oli mukana ja sai thedä kaikkea pientä. Muuten teki ihan kivasti, mutta alussa yritti rähjätä muille koirille. Aika nopeasti alkoi kyllä käyttäytyä, mutta yritti mennä koiran luo joka hyvin selkeästi ilmaisi, ettei halua idiottipentua luokseen. Pitää olla hieman varovainen RaaRan kanssa, ettei mene koirien luo jotka ei halua sitä luokseen koska silloin kyllä tulee selkäsauna pennulle.
Taco oli aavistuksen hoikka jossain vaiheessa ja nyt se taas on aavistuksen pulska, jotenkin nyt kun se syö enimmäkseen tuoretta niin mulla on hankala arvioida ruokamääriä, pitäisi varmaan punnata sen syömiset. Nappuloilla se aina pasko jos antoi liikaa aikuisena, mutta lihat jää kylkiin. Pentu taas ei saanutyhtään painoa lisää, korkeutta se on vissiin saanut vähän, en ole nyt mitanut.
Launtaina lähdetään kisaamaan Ojangolle, RaaRaakin saa tulla mukaan. Meillä on aikainen herätys kun kisat alkaa jo kahdeksalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti