perjantai 6. marraskuuta 2015

Perjantai aksaa

Kävin koirien kanssa hallilla aamupäivästä.
RaaRaa teki hyppytekniikkana:
- perussarjaaa ruotsalaisin okserein 6 askeleen välillä, nyt otin myös pikkasen vauhtia mukaan ja myös putken kautta. Putken kautta kun otin vielä oman liikkeen mukaan, niin tuli hieman hoppu. Tein välissä myös venyyvää nyt perusmaksi välein. Tätäkin tehtiin putken kautta, herkästi lähti hyppäämään kaukaa, laitoin bumpin ohjaamaan hyppyä, meni ok.
- Korkeuden arvio kolmella matalalla hypyillä ja sitten okseri, putki takana. Välit oli medi/maksi välistä. Korkeus lähti 40 cm, eturima 10 cm matalampi. Nosti kolme kertaa. Teki ihan ok, yksi huono hyppy, missä selkä tipahti ja jalat hieman sivuun. Tein tämän vielä 45 cm niin, että oma vauhti mukaan ja palkkasin putkeen. Oli hyvä.
Mielestäni RaaRaa teki hieman varoen jos ei ollut yhtään mun liikettä mukana, hieman hitaasti kysyen. Mutta alkaa mielestäni paremmin kestämään mun häiriön näissä.
RaaRaa teki vielä pari kertaa puomia ok. Ja samoin kokeilin keskiviikon treeneistä putken viennin ahtaasta paikasta. Ei ollut helppoa, mutta löysin toimivan ohjauksen, japanilainen putkipäiden välissä.

Taco teki:
- kerran perussarjan pienellä vauhdilla, ei mitää erikoista. Korkeuden arvion 50-65, vauhtihäiriöllä teki paremmin kun jos mä olin paikallaan.
- puomia hinkattiin aika urakalla, selkeästi hakeutuu parhaiten ja nopeiten 2 on 2off jos juostaan kilpaa. Muuten himmaa herkästi alastulolla, ei pahasti mutta hieman kuitenkin. Taidan nyt ottaa muutamat perjantait hyvän mielen puomitreenit, eli juostaan kilpaa ja palkka. Tätä kun parit treenit tehty tyyliin onnistumisprosentti 100%, niin lisätään vaikeusastetta vähitellen. Voisin yrittää sen lisäksi muistuttaa Tacoa mitä klikkeri on ja vahvistaa sillä vielä 2on2offia. (kunhan löydän klikkerin ekaksi).
- sitten vielä keskiviikon putkivienti myös Tacolle uudestaan. Ei ollut nytkään ihan helppo, mutta meni 3 kerrasta 2 oikein.

Kotona sitten RaaRaa onahti pari kertaa huilaamisen jälkeen. Löysin etutassusta varpaiden välistä tikun. Sen lisäksi selässä pientä jumitusta. Hieroin nyt illalla ja vasemmalla oli kyllä pientä sanomista. Pitää yrittää saada akupunktio aika sille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti