perjantai 27. marraskuuta 2015

Perjantaitreeniä

Kävin molempien koirien kanssa hallilla treenaamassa agilityä aamupäivällä.
RaaRaa teki:
Hyppytekniikkana:
- Perussarja ja venyyvä vierekkäin,molemmat oksereina, medi väleillä. Teki  ekaksi perussarjan muutaman kerran niin, että vaihtelin palkan paikkaa ja jätin koiran juosten. Kun vaihtelen näin palkan paikkaa katsoo ja keskittyy jokaiseen esteeseen huomattavasti paremmin. Ekalla kerralla ei ottanut leluaan, mutta sitten rupesi ottamaan palkan heti. Venyyvällä ei ekalla kerralla venyyttänyt niin hyvin, mutta sitten teki hyvin. Jätin myös venyyvässä koiran juosten.
- Alastuloa missä etäisyyden arvio mukana. Okserin takarima 35 cm, eturima 30, taaemmat hypyt 30 cm, välit medi. Oli hieman liikaa, okserilla selkä tipahti, pientä yliyrittämistä. Tein välissä pelkän okserin painonsiirtona mun jalkojen välistä, että sain varmistettu hyvän istumisen, teki hyvin. Tiputin 5 cm kaikki rimat, ja silloin oli hyvä.

Keppiharkkaa, erotteluna kepit ja putki. Putki uuna ja kepit välissä, oli vaikeaa, mutta sai onnistumisia. Menee ihan pirun lujaa kepit muuten.

Treenattiin vielä jarruja, eli koira putkeen mistä hypylle, mutta ennen hyppyä piti pysähtyä, ottamaan lelua, pieni leikki ja sitten hypätä. Oli vaikeaa, kun halutaan hypätä, eikä pysähtyä. Otin muutaman kerran tukasta kiinni ja siltikin yritti jarrujen läpi. Tätä voisi yrittää muistaa treenata flatworkina puunkiertojen yhteydessä taas. Voi olla, että jos saisin RaaRaan ymmärtämään jarruttamista ennen hyppyjä, niin sillä olisi helpompi tulla lähemmäs hyppyjä.

Taco teki:
Hyppytekniikkana:
- Perussarja ja venyyvä vierekkäin, medivälein oksereilla. Tacokin sai lelun perussarjassa pari kertaa kesken sarjan. Teki hyvin. Samoin teki hyvin kun vuoroteltiin perussarjaa ja venyyvää.

Keppiharkkaa. Kepit u-putken sisällä. Oli hieman vaikeaa vieläkin, kun piti mennä putken ja keppien välistä. Kun Taco onnistui pari kertaa, se sai varmuutta, mutta tätä pitää treenata vielä muutaman kerran, että se saa varmuutta.

Muutaman kerran vauhdikasta A:ta, teki hyvin.

Huomenna kisoihin, sitten jäädäänkin kisatauolle johonkin helmi/maaliskuuhun. Tacokin saa vähän treenitaukoa vuodenvaihteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti