tiistai 24. marraskuuta 2015

RaaRaan treeniä

Eilen oli RaaRaan viikkotreeni. Harkattiin keppejä. Tehtiin pakkovalssilla keppejä, hyvin, kerran meni sisään kakkos välistä, muuten hyvin. Sitten lujaa avokulmasta putkelta kepeille, erinomaisesti. Sitten vielä keppien päähän päällejuokumaisesti ohjaus hypylle joka oli sivussa. Pari kertaa tuli liian aikaisin pois kepeiltä.Oli muutenkin haasteellinen ohjaus RaaRaalle, jäi tavallaan katsomaan mua liian kauan ja sitten hyppy oli huono, kun ei ihan hakeutunut hypylle itsenäisesti. Viimeinen oli ok.

Tänään hyppytekniikkayksäri. Oli tapahtunut kehitystä, mutta ei kuitenkaan niin paljon,kun olisi haluttu. Selkä yhä retkahtelee. Nyt on ihan selkeästi voimaa takaa, mutta korsetti ei edellenkään pidä. Pitäisi pystyä,mutta ei vaan tee. Vappu hieman autoi namilla ja työntämällä korsettia ylös niin sitten rupesi pitämään selkää paremmin ylhäällä. Eli nyt joka päivä korsetti jumppaa, voi olla, että jumittaa itseään ja sitten ei saa itseään auki vaan tarvii tässä hieman venyttelyä. Korsettijumppa otetaan myös alkuverkkaan mukaan. Pitäisi saada ravaamaan enemmän. Mutta myös kunnon laukkavetoja olisi hyvä päästä tekemään ylämäissä, pehmeässä maastossa sammalella ja/tai pelloilla missä pientä kasvillisuutta. Eikä vesiterapia olisi pahitteeksi. Ja tietty syvien lihasten jumppaa jatketaan.
Tehtiin ihan perussarjaa ja venyvää ja setpoint, yhä medi välein. Sekä perussarja, että venyyvä oksereilla, noin 20 cm korkea, suunnilleen medivälein. Pyrin jatkossa tekemään niin, että mulla on perussarja ja venyyvä lähekkäin ja teen niitä vuorotellen. RaaRaa oppii näin katsomaan, joka kerta mitä tehdään. Pidetään hetki pois taas etäisyyden arvioinnin. Pikkasen otetaan takapakkia tehtävissä. Vaihtelen palkan paikkaa, palkka myös perussarjassa sarjassa okseririmojen välissä 2-5 hypyn kohdalla. Setpointissa välillä niin, että lähetän RaaRaan jalkojeni välistä, että saan varmistettu, että istuu tiiviisti (tässä olisi hyvä jos apupalkkaaja). Setpointissa voisi kokeilla laittaa hämähäkkiä, auttaakseen painonsiirtoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti