lauantai 20. huhtikuuta 2013

Target-treeni Univet areenalla

Tehtiin 2*10 harkat. Ekaksi:

























Ekaksi valssiharkka, eli valkoiset pallot tehtiin niin että oikealta puolelta valssaten, sitten jatkettiin suoraan uudestaan valkoiset pallot valssaten vasemmalta puolelta. Tehtiin vain oikealta puolelta, eteenmeno ei ihan onnistunut, ja toisekseen mun pitää liikkua terävämmin eteen, eikä saa jäädä ihastelemaan. Mustat ruudut sain tehty  heti, mutta ihan suunnitelman mukaisesti ei mennyt, mutta nyt olikin pääpointti siinä, että keskitytään ja  tehdään loppuun vaikka mitä tapahtuisi. 6 valssi hieman venyi ja se johti ongelmiin 8, käännös levähti ja oli hapuilua.


Toiseksi saatiin alla oleva paperi käteen ja tutustuttiin ratoihin ainoastaan paperilla 10 min ja sitten tekemään. Mulle haastellista oppia muistamaan radat näin.




















Ekaksi valkoiset, eikä ehdittykkään muuta. Koira meni heti ekaan ansaputkeen kun yritin ohjata ottamalla vastaan 1-2 välistä. Kokeilin seuraavaksi ottamalla vastaan  2 takaan ja napa valmiiksi menosuuntaan, onnistui näin. Seuraavaksi koira olikin  seuraavalla ansaesteellä (11 väärinpäin). Koira ei tullut oikein käteen. Pitäisi pitää käsi alhaalla ja hartia eteen. 6 jälkeen piti muistaa ottaa  koiraa mukaan ettei mennyt 14 hypylle. 8 leijeröiden ja juoksua lujaa jotta ehti ohjaamaan takaakierrolle, oli mulle vaikea, mä jäin taas ihastelemaan koiraa, enkä leijeröinyt ja koska mulla oli kiire ohjaamaan takaakiertoon jokainen säästetty askel oli vähemmän kiire. Ei onnistunut ihan täydellisesti vaan pikku törmäyksen kautta sain koiran teilattu takaakiertoon. Ja sitten loppuikin aika. Taas tuli lisää treenattavaa listalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti