sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tokoa ja agilityä

Käytiin hallilla harkkaamassa tänään. Ekaksi pikkasen tokoa:

Seuraamista: Norm, juoksu ja hidas, oli aika hyvä, mielestäni viretila oli aika hyvä, juoksussa alkoi ekalla kerralla pikkasen edistämään ja pientä jänöloikkaa, skarppasi kun tein nopean pysähdyksen ja huomautin kun jäi istumaan liian edes. Hitaassa käynnissä perusasennon ottaminen hieman hakusessa ja hidas, skarppasi  myös tässä huomautuksesta.


Paikallaoloa häiriöllä: Essi kulki ekaksi ympäri koiraa, Taco ainoastaan vilkaisi Essiä, hyvä. Essi juoksi viistosti koiran ohi, ei ongelmia. Essi kaiveli maata koiran vierellä, ei ongelmia. Meni koiran viereen ja lähti reippaasti liikkeelle sanoen mennään, koira nykäsi mutta otti muhun kontaktia; hyvä.

Ruutu pidemmältä matkalta. Ei ekaksi löytänyt ruutua (yritti mennä A:lle), sitten kun löysi meni hitaasti ja etureunaan. Otin Essin hieman avuksi. Eli näytti koiralle ekaksi ruudun ja seisoi ruudun takaa, koira rupesi löytämään ruudun. Hieman on ruutu hakusessa koiralla tällä hetkellä, pitää treenata pitkillä matkoilla.

Tunnistusnouto: Essi liikkuroi tunnarin. Pidin omaa niin paljon kädessä että sain sen merkattu. Taco meni etsimään omaa joka oli ihan takana, otti oikean kapulan suuhun, mutta sitten sille iski joku epävarmuus ja se tiputti sen takasin maahan ja kävi haistelemassa muut läpi ja otti oman suuhun ja toi sen, kerran rouhasi tuodessaan.

Sitten otettiin hieman agilityä. Tehtiin putkijarrua, teki hyvin. Valsseja mm keppejen ja renkaan väliin, takaaleikkaus pituudelle, 90 kulma kepeille putken jälkeen. Sain mä rengas-ongelman esiin kun ei ollut ihan suora tie renkaalle niin Taco vaan menee mistä sattuu, kaksi kertaa meni hutiloiden kehikosta ja sen jälkeen skarppasi ja kuunteli mua, eikä vaan mennyt suorinta tietä renkaalle ja vinosti kehikon läpi vaan ekaksi mun kautta hieman suoristettuna renkaalle ja sieltä hieman vekaten pituudelle, ettei hypänyt vinosti pituuden läpi väärin. Essikin hieman harjoitteli valsseja ja perusohjaamista.



Tämmöisiä mulla oli laitettu, tein hieman eri kuvioita näiden kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti