sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kiva rento viikonloppu takana

Kiva sunnuntai takana tai oikeasti viikonloppu. Launtaina jumppasin syvät lihakset pojille ja onpas pojissa eroa. Toki RaaRaa on kovin nuori vielä ja saattaa vielä kasvaakin, joten on ihan normaalia, että tiettyä löysyyttä löytyy, mutta takapää varsinkin on hieman turhan löysä. Joten nyt pitää jumpata kunnolla syviä lihaksia. Sen lisäksi tehtiin vähän pihatreeniä. Tein sen kuvion mikä oli meillä hankala keskiviikko treenissä. Toki vauhti ei ollut läheskään niin kova ja ehdin hyvin ohjaamaan kun ei tullut sitä lähestymistä. Taco teki ihan hyvin ja toimi aika lailla niin kun piti. Tein saman harjoitteen RaaRaan kanssa ja vitsi, että oli taitava koira.
Tänään oli Essin junnukerho. Essi treenasi Tacon kanssa. Mä tein samalla ulkona hyppytekniikkaa RaaRaan kanssa. Tein 6 esteellä perussarjaa. Hyppäsi ekalla kerralla 4-5 esteen yhdellä loikalla. Siirsin lelua 4-5 väliin ja sitten 5-6 väliin ja sitten 6 hypyn taakse. RaaRaa on hyvin kehittynyt, niin ettei enää tujota mua saadakseen lupaa vaan ymmärtää katsoa eteenpäin paremmin ja paremmin koko ajan. Kun Essi oli valmis, tehtiin vielä Tacolle vielä perussarjaa, pikkasen se hosui kun juoksin sen mukana, mutta teki ihan ok. Vaihdoin tehtäväksi korkeuden arvion, 4 esteellä. RaaRaa teki 45 cm maksimissaan ja teki hyvin. Tacolle nostin 75 cm saakka, teki myös tosi hyvin. Olin todella tyytyväinen molempiin koiriin ja Essikin oli tyytyväinen omiin treeneihin.
Iltapäivällä lähdettiin Janin kanssa metsään koirien kanssa. Iloisesti juoksivat ympäärinsä. Oli vähän ryteikköä välillä kun hieman eksyttiin, mutta kiva lenkki oli. Eikä ollut kun muutama hirvikärpänen kimpussa. Illalla vielä tein pikkasen syvien lihasten jumppaamista tasapainotyynyllä molemmille poikien kanssa. Tarkkana saa olla niiden kanssa etteivät lintsaa.
Itsekkin olen nyt yrittänyt taas skarpata liikunnan kanssa. Melkein joka ilta teen ainakin jonkun lyhyen jumppaohjelman, sen lisäkis kävin hakemassa hulahula vanteen joka painaa1,2 kg. Tosin hulaaminen ei ole niin helppoa enää kun lapsena. Mutta yritetään josko tekniikka hioutuisi  jos vaikka saisi edes vähän vyötärö rasvaa poltettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti