torstai 11. syyskuuta 2014

Poikien agit

Olipa kivat treenit eilen. Rata oli kiva ja samoin koira. Mun pitää vaan liikkua rohkeamin, välillä mä hannaan, kun pitäisi tehdä persjättöä ja sitten tule jotain ihme räpiköintejä. Mun pitää oppia juoksemaan ekasta askeleesta jo täysillä. Radalla pitää muistaa hyödyntää Tacon tapaa liikkua. Yleensä pyöritys hidastaa Tacoa, kun taas saa edetä sen etenemisessä ei ole ongelmia. Mutta pitää myös muistaa käydä vekkaamassa ja kääntämässä lähellä estettä, kun pitää kääntää ja varsinkin jos takana/lähellä on ansaesteitä. Taco kun on hyvin estehakuinen koira. Mutta toisaalta jos saan käännökset merkattu hyvin niin se kyllä kääntyy. Valmennuksissa on nykyään kivaa kun voidaan jo ihan selkeästi hinkata ja parantaa eri kohtia. Kun käytiin loppulenkki Taco meni moikkaamaan omine lupine muita koiria, ei totellut, ei maahan käskyä eikä luoksetulo-käskyä ja sitten meni vielä haistelemaan tyttöpissoja ja lutkuttamaan. RaaRaa oli remmissä tässä vaiheessa onneksi. Aj, että mua ärsytti Taco, se meinaa yleensä on hyvinkin luotettava lenkeilyttävä hallin alueella, nyt meni vaan korvat luimuun ja häntä laski, mutta se meni vaan.

RaaRaalla oli harkat maanantaina. Kivasti teki. Olen nyt alkanut laittamaan rimaa hyppyihin. Päädyin nyt myös siihen, että kaikki seis jos tiputtaa tai koskee rimaan ja sitten hieman tuohtuneena nostan riman ylös takaisin. Hyvin RaaRaa ymmärsi etten tykkää jos se tiputtaa, mutta asian kanssa pitää nyt olla todella mustavalkoinen. Treenattiin takaakiertoja putken kautta hypylle, pari kertaa jouduin tosin huomauttamaan rimasta. Ja tehtiin myös etenemistä lelulle. Hieman on yhä vaikeata katsoa lelua, eikä mua. Pyytää kovasti lupaa multa mennä koko ajan. Mutta paranee kyllä koko ajan. Rauhassa oleminen on hieman haasteellista, mutta toisaalta kun tehdään keskittyy täysillä tekemiseen.

Sunnuntaina meillä on Tacon kanssa kisat, ssitten onkin koko viikon treenitauko. Maanantaina koirilla on fyssari, RaaRaa vaikuttaa hieman tukkoiselta. Jani on ensi viikon pois, joten lomaillaan koirien kanssa. Varmaan käyn juoksemassa, mutta ei muuta.

Kohtaa saa ruveta tilailemaan RaaRaalle terveystarkastukset, silmätapeilaus sillä on heti 26.10 ja varmaan otan kuvat aika nopeasti kunhan täyttää vuoden, en malta odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti