lauantai 24. tammikuuta 2015

2 agisert

Vuoden ensimmäiset agikisat takana. Taco kävi aikas kuumana ja huusi ennen lähtöä joka radalla. Olen nyt päättänyt, että huutakoot kunhan ei riehu. Pidetään koira ulkona mahdollisimman pitkään ja sisällä lelu suussa. Silloin ei ehdi kun hetken huutaa. Toki tehdään malttiharjoituksia jatkossakin, mutta en tappele sen kanssa ennen rataa. Taco ei ole vielä kertaakaan varastanut lähdössä, joten huutakoot.
Ekalta radalta saatiin 0, sijoitus 4 ja meidän toinen agisert, yes, oli hyvä rata. Toka rata hyllytin, kun hieman rävelsin, hyppärillä 10, kannattaisiko oppia olla huutamatta kun koira on hypyllä, oli vähän väkisin väännetty. Muuria pitää muuten muistaa harkata niin, että muuri on seinää kohti. Se mikä oli erittäin positiivista radoilla, että Taco hyppäsi monet tiukat käännökset kaarevana, eli näyttää siltä, että se on oppinut tämän. Radat sinänsä oli ihan kivoja ja aivan mentävissä.

Mentiin vielä RaaRaankin kanssa harkkaamaan agilityä hallille. Tein taas etäisyyden pidennystä. Vika hyppy oli 55 cm, laitoin myös apuriman viistosti ekan yrityksen jälkeen. Mielestäni RaaRaa ei oikein tee kunnolla välilaukka-askelta, se on tavallaan hieman laiska painonsiirrossa. Mutta hyppy on toisaalta ihan hyvä. Lyhyt väli yhdellä laukalla on sille vaikeampi kun yksi pitkä askel. Tein myös A:ta pari kertaa, teki hyvin. Kepit ohjureilla pari kertaa, tokalla kerralla teki jo löysällä remmillä, ekalla kerralla yritti alittaa yhden ohjurin. Varmaan pystyy kohta tekemään vapaana. Loppuverkkana pääsi Vantun kanssa pellolle. On se jännä miten jotkut koirat vaan puhuu samaa kieltä. RaaRaa tykkää tytöistä jotka juoksee ja kestävät tujotusta ja myös itse tujottavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti